Share this Content:
Masterclass:
Kunnen B2B-marketeers
ROI aantonen?
 

Woensdag 24 juni 2015

Kunnen B2B-marketeers ROI aantonen?

Dankzij de opkomst van CRM, marketing automation en datavisualisatie-oplossingen hebben marketeers nu meer dan ooit hulpmiddelen beschikbaar om de toegevoegde waarde van marketing te bewijzen en te communiceren. Maar het is meer dan enkel de technologie. Van B2B-marketeers wordt verwacht dat zij in toenemende mate efficiëntie en effectiviteit verbeteren en de toegevoegde waarde van marketing verhogen binnen de organisatie. Tijdens de masterclass op 24 juni staan we hier uitgebreid bij stil.

Over de sprekers:

Shimon Ben Ayoun is mede-oprichter en managing director van B2B-marketingbureau spotONvision en het B2B Marketing Forum. Hij helpt marketeers bij de transformatie van marketing als ‘cost center’ naar ‘revenue generator’. Daarbij is hij continu op zoek naar vernieuwingen in B2B.Adwin Gerritsen is Senior Marketing Performance Management Consultant bij B2B-marketingbureau spotONvision. Adwin helpt bij het meetbaar maken van marketing binnen B2B-bedrijven, het verhogen van de marketing performance en het laten aansluiten van marketingactiviteiten op strategische business doelstellingen.

Na de masterclass weet je:
Hoe je de ROI van marketing kunt meten
Hoe marketeers hun inspanningen de komende tijd kunnen verbeteren

Wat de best practices zijn voor branchespecifieke uitdagingen

Hoe marketeers hun toegevoegde waarde voor het bedrijf kunnen bewijzen

 

spotONvision masterclass 24 juni 2015

Wil je weten hoe spotONvision kan helpen om de meerwaarde van marketing aan te tonen? Neem dan contact met ons op via info@spotonvision.com, of bel: +31 (0)20 705 58 88