Trends en succes in B2B

Tijdens het B2B Marketing Forum op 14 maart 2013 won DeliXL de prestigieuze B2B Marketing Award. Op 27 september organiseren spotONvision en USG Marketing, Communication & Sales Professionals speciaal voor hun relaties een middag waar het verhaal van DeliXL nog eens wordt uitgelicht.

Tijdens deze middag zullen meerdere inspirerende sprekers het woord voeren, waaronder Ingrid Archer, Shimon Ben Ayoun (spotONvision), Anouk Beeren en Marco van Davenhorst (DeliXL). De middag wordt afgesloten met een debat over 'Het einde van B2B Marketing as we know it'. Dit thema was een van de onderwerpen in de nieuwste Trendvizier; de kennispocket van USG MarComSales.

                                Trends en successen in B2B

                                   Datum: 27 september 2013

Tijd: 13:30 - 16:00 (Gevolg door een netwerkborrel)

Inschrijven Kostenloos

Maximaal aantal deelnemers: 70

Locatie: DeliXL Landelijk Distributiecentrum, Frankeneng 18, Ede

Wil jij:

  • Netwerken en debatteren met collega's?
  • Geïnspireerd worden door de winnende case van DeliXL?
  • Op de hoogte blijven van de laatste B2B-ontwikkelingen?

Dan is deze dag zeker wat voor jou. Schrijf je daarom nu in en reserveer jouw plek. spotONvision en USG MarComSales werken voor dit evenement samen om B2B-marketeers meer kennis en verdieping te geven. spotONvision is de trotste oprichter van het B2B Marketing Forum. USG MarComSales organiseert als kennispartner voor haar relaties regelmatig kennissessies.

In samenwerking met

Share this content