Account-based marketing in B2B

Webinar recording

Account-based marketing in B2B

Webinar recording

Account-based marketing is een ware trend binnen B2B-organisaties. Waar komt deze opmars vandaan? In de praktijk blijken grote klanten steeds lastiger te bereiken met generieke marketingprogramma’s.

Account-based marketing, ook wel bekend als key account marketing, is een strategische aanpak voor marketing waarin een organisatie communiceert met een individuele prospect of klantaccount.

In dit webinar leggen wij uit hoe sommige van de beste B2B-bedrijven gebruik maken van account-based marketing, zodat jij kunt achterhalen of ABM werkelijk geschikt is voor jouw organisatie.

Voor marketing managers, sales managers en marketingprofessionals.

In dit webinar zie je

  • De kernelementen van een succesvol account-based marketing programma

  • De belangrijkste voordelen van ABM

  • Een aantal praktische voorbeelden van andere B2B-organisaties

Over de sprekers

Ingrid Archer is mede-oprichter van spotONvision en het B2B Marketing Forum. Zij is een marketing- en communicatieprofessional pur sang met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in B2B marketing en communicatie. Zij initieerde succesvolle campagnes in diverse sectoren en is een van de experts op het gebied van contentmarketing, buyer persona's en lead nurturing in B2B.

Coen van Delft heeft een passie voor marketing en sales en was daarin actief in de energie sector, de financiële markt en als ondernemer. Omdat hij zich verder wilde ontwikkelen op grond van MarTech startte Coen begin 2017 voor spotONvision.

Bekijk de opname