Act-On user event

Act-On user event

Maandag 6 november 2017

Kom je ook naar het allereerste Act-On user event op 6 november? Onze sprekers delen graag hun kennis zodat jij echt alles uit je Act-On account kunt halen. We besteden aandacht aan de nieuwste Act-On product features, geven je praktische tips en we laten zien hoe jij Act-On binnen je organisatie nog beter kunt toepassen.

Praktische informatie
Datum: maandag 6 november 2017
Tijd: 15:30-17:45
Inloop vanaf 15:00 uur, inclusief borrel aan het einde
Deelname gratis

Locatie
Van Heuven Goedhartlaan 121
1181 KK Amstelveen

Tijdens Het Act-On user event:

  • Lichten we de nieuwste productontwikkelingen toe
  • Geven we praktische voorbeelden aan de hand van een user case van Tele2
  • Beantwoorden we al je vragen over Act-On
  • Kun je bij ons terecht voor een persoonlijk consult

Sprekers
JennyJenny Beibl is Channel Account Manager EMEA bij Act-On Software. Zij is een ervaren marketing automation specialist. Bij Act-On Europa is zij verantwoordelijk voor klantsucces en richt zij zich op de groei en ontwikkeling van Act-On en de Act-On partners.

TiiaTiia Perkkio is Campagne Specialist bij spotONvision. Zij helpt B2B-bedrijven om alles uit hun marketing automation tools te halen, zowel op het gebied van implementatie als het creëren en managen van campagnes. Tiia is spotONvision’s Act-On hero.

 
NordNord van de Mosselaer is Demand Generation Manager B2B Marketing bij Tele2 Nederland. Nord is een strategisch en creatief marketingcommunicatie manager met veel ervaring op het gebied van lead generation en lead nurturing. Tele2 zet al jarenlang Act-On in voor succesvolle B2B-campagnes.

Meld je aan

De registratie is gesloten