Share this Content:
         
Inzicht in de koper is het basisingredient voor een succesvolle B2B-strategie
 

Webinar recording: Business Buyer Insights 2013

Inzicht in de koper, het basisingrediënt voor een succesvolle marketingstrategie. Een succesvolle B2B-strategie staat of valt met de kwaliteit van de inzichten die men heeft in het gedrag van business buyers. Daarom heeft spotONvision in samenwerking met TNS NIPO de Business Buyer Insights ontwikkeld. Hierover is onlangs een webinar gegeven.

Business Buyer Insights biedt meer inzicht in de koper voor 18 verschillende categorieën, producten en diensten die organisaties af kunnen nemen, van kantoorapparatuur tot accountancy diensten tot beveiliging.

Wil jij succesvoller worden in marketing en sales? Bekijk dan nu de recording van de Business Buyer Insights webinar.

Ingrid Archer is een marketing- en communicatieprofessional pur sang met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in business-to-business marketing en communicatie. Zij is mede-oprichter van spotONvision en het B2B Marketing Forum. Zij initieerde succesvolle campagnes in diverse sectoren en is een van de experts op het gebied van contentmarketing, buyer persona's en lead nurturing in B2B.

Na het webinar weet je:
Hoe kopers in B2B zich oriënteren
Welke bronnen voor hen meer dan wel minder waardevol zijn

Welke partijen men overweegt en wat coversieratio's zijn

 

Wil je weten hoe spotONvision jou kan helpen met luisteren naar de doelgroep? Neem dan contact met ons op via info@spotonvision.com of bel: +31 (0)20 705 58 88.