Share this Content:
         
Zorg ervoor dat jouw team 'de verborgen sales-cyclus' niet mist
 

Webinar recording: 'The hidden sales cycle: the new role of marketers'

Er was een tijd waarin de salespersoon de verkoopcyclus beheerste. Vandaag de dag, vanwege online onderzoek, informeren kopers zich veel meer over wat ze willen kopen, nog voordat het eerste contact met sales plaatsvindt. Marketing onderwijst kopers nu in het vroege stadium van de verkoopcyclus. Zorg ervoor dat jouw team ‘de verborgen sales-cyclus’ niet mist.

Bekijk de webinar recording en leer hoe Marketing de verkoopafdeling kan helpen om te profiteren van het nieuwe koopproces.

Mark Emmet is Global Director of Marketing Operations bij TrustPilot. Daarvoor heeft Mark diverse marketingfuncties bekleed bij Sony Professional en bij B&Q. Mark haalt voldoening uit het vinden van de beste technologie die helpt om customer journeys te optimaliseren. Hij behaalde een diploma van het Instituut van Direct Marketing en de Southampton Solent Universiteit.

Leer:
Hoe je samen met sales je voordeel doet met zicht op en kennis van je doelgroep
Hoe je overtuigende content ontwikkelt voor potentiële klanten

Hoe je bijhoudt en controleert met welke content, prospects engagen

 

 

Wil je weten hoe spotONvision jou kan helpen met contentmarketing en leadgeneratie? Neem dan contact met ons op via info@spotonvision.com of bel: +31 (0)20 705 58 88.