Leadgen in 2020: wat als prospects geen formulieren meer invullen?

spotONevent
Woensdag 22 januari 2020, 13:00 – 16:00 uur Amstelveen

Leadgen in 2020: wat als prospects geen formulieren meer invullen?

spotONevent
Woensdag 22 januari 2020, 13:00 – 16:00 uur
Amstelveen

Over het event

Wij marketeers zijn heel wat tijd kwijt aan het selecteren van de beste leads. Een formulier op je website helpt je daarbij. Een prospect vult niet zomaar een formulier in, ze verwachten er iets waardevols voor terug.

Maar, we merken dat het steeds lastiger wordt om door middel van een formulier gegevens van een potentiële klant te achterhalen. Help, hoe komen we dan aan leads?!

Voor wie?

Voor B2B-marketeers die op zoek zijn naar nieuwe ideeën om leads te genereren. (Niet voor agencies en freelancers).

Wat kost het?

Helemaal niks. Je hebt dus geen reden om niet aan te schuiven!

Waarom jij hierbij wil zijn

Ieder bedrijf heeft een andere manier om leads te genereren. Daarom willen wij jou de gelegenheid bieden om ervaringen uit te wisselen met vakgenoten uit verschillende branches. 

Wat kost het?

Helemaal niks. Je hebt dus geen reden om niet aan te schuiven!

Ook interessant

Deze ochtend organiseren wij van 09:00 tot 12:00 de sessie 'Hyperpersonalisatie in B2B'. Wij helpen je om data en inzichten uit bestaande technologie te gebruiken, om marketing en sales echt persoonlijk te maken.

Meld je hieronder ook voor deze sessie aan en maak er een complete dag vol inspiratie van. Wij verzorgen de lunch.

Sprekers

Marielle Meijwes

Mariëlle Meijwes is Senior Marketing Program Manager bij spotONvision. Zij houdt zich bezig met marketing automation, leadgeneratie, buyer persona's en contentmarketing. Deze kennis gebruikt zij om B2B-organisaties te helpen bij het optimaliseren van hun marketingstrategie.

Els van Bergeijk

Els van Bergeijk is Senior Digital Campaign Manager bij spotONvision. Met haar brede kennis op het gebied van multichannel marketing en leadgeneratie helpt zij B2B-organisaties bij het opfrissen van hun marketingstrategie en diverse andere marketing en sales gerelateerde uitdagingen.

Meld je aan