Share this Content:
         

Het managen van geïntegreerde, klantgerichte campagnes

 

Ontwikkel succesvolle, klantgerichte campagnes in B2B

Wereldwijde campagnes zijn een cruciaal onderdeel wanneer een organisatie de transformatie doormaakt naar een klantgerichte aanpak. Het uitvoeren van wereldwijde campagnes brengt vele kansen maar ook uitdagingen met zich mee. Shelby Torrence, Director Campaign Management Services bij spotONvision, vertelt tijdens dit webinar over de uitdagingen en voordelen van succesvol campagnemanagement.

Shelby Torrence is een ervaren B2B-marketingprofessional met 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van geïntegreerde sales- en marketingprogramma’s wereldwijd. Ze heeft eerder gewerkt voor bedrijven als Juniper Networks, IBM en Global Collect. Binnen spotONvision is Shelby verantwoordelijk voor het campagnemanagementteam. Ze werkt met klanten in verschillende sectoren om technologie en programma’s te implementeren die de bijdrage van marketing aan de omzet vergroten.

 

Na het webinar weet je:

Wat er nodig is om klantgerichte, grensoverschrijdende campagnes uit te rollen

Hoe je een succesvolle campagneblauwdruk maakt, welke herhaald en aangepast kan worden

Wat de ins en outs van ‘global campaigning’ zijn

 

Wil je weten hoe spotONvision kan helpen bij het ontwikkelen van buyer-centric campagnes? Neem dan contact met ons op via info@spotonvision.com of bel: +31 (0)20 705 58 88.