Marketing automation in B2B

Webinar recording

Webinar recording:
Marketing automation in B2B

Marketing automation is hot. Met automation tools kunnen marketeers resultaatgerichter en efficiënter te werk gaan, leads stap voor stap door het koopproces begeleiden en kan de ROI van marketing inzichtelijk worden gemaakt.

Ontdek hoe je de kracht van automatisering voor jouw organisatie kunt inzetten. In dit resultaatgerichte webinar leer je alles wat je moet weten over marketing automation. Waar moet je rekening mee houden? Wat zijn de mogelijkheden? En hoe begin je überhaupt met marketing automation?

In dit webinar zie je

  • Wat marketing automation is en wat de voordelen zijn

  • Hoe marketing automation je inzicht geeft in het digitale gedrag van jouw prospect

  • Hoe Marketing Automation integreert met jouw huidige marketingteam / technologieën

  • Hoe je dit inzicht inzet voor een persoonlijkere aanpak om de kwaliteit van leads te verbeteren

  • Hoe je de ROI van marketing aantoont

Sprekers

Mariëlle Meijwes is Senior Marketing Programme Manager bij spotONvision. Zij houdt zich bezig met buyer persona's, contentmarketing, leadgeneratie en marketing automation. Deze kennis gebruikt zij om B2B-organisaties te helpen bij het optimaliseren van hun contentmarketingstrategie.

Coen van Delft heeft een passie voor marketing en sales en was daarin actief in de energie sector, de financiële markt en als ondernemer. Omdat hij zich verder wilde ontwikkelen op grond van MarTech startte Coen begin 2017 voor spotONvision.

Bekijk de opname