Masterclass: lead nurturing in B2B

Masterclass: lead nurturing in B2B

Donderdag 21 september 10:00 - 14:00

Door leads te nurturen bind je klanten aan jouw bedrijf en verhoog je de kwaliteit van leads. Zeker in B2B is een koopproces vaak behoorlijk lang en daar moet marketing een langetermijnstrategie op maken. Bovendien zorg je zo voor een betere stroomlijning tussen marketing en sales en verhoog je de omzet en conversie. Wil je meer weten over leads nurturen in een B2B-omgeving? En ben je benieuwd hoe andere B2B-organisaties het doen? Kom dan naar onze masterclass op 21 september.

Tijdens deze masterclass leer je:

  • Hoe je lead nurturing campagnes op succesvolle wijze inzet
  • Lead nurturing en marketing automation te gebruiken om meer leads en omzet te genereren
  • Hoe je van een lead een klant maakt

Datum: Donderdag 21 september
Tijd: 10:00 uur - 14:00 uur
Kosten: €395; ex. BTW (incl. lunch en hand-outs)
Max. 12 deelnemers

Over de sprekers

IngridIngrid Archer is mede-oprichter van spotONvision en het B2B Marketing Forum. Zij is een marketing- en communicatieprofessional pur sang met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in B2B marketing en communicatie. Zij initieerde succesvolle campagnes in diverse sectoren en is een van de experts op het gebied van contentmarketing, buyer persona's en lead nurturing in B2B.

 

NataschaNatascha Olofsen is Marketing Project Manager bij spotONvision. Zij ontwikkelt vanuit de klant diverse marketingstrategieën die doorvertaald worden naar marketingactiviteiten.

Meld je aan