Hoe zet je marketing technologie in voor hyperpersoonlijke B2B buyer journey?

spotONevent
Woensdag 22 januari 2020, 09:00 – 12:00 uur

Hoe zet je marketingtechnologie in voor hyperpersoonlijke B2B buyer journey?

spotONevent
Woensdag 22 januari 2020, 09:00 – 12:00 uur
Amstelveen

Over het event

Hoe zorg je ervoor dat je altijd relevant bent en blijft voor jouw kopers? Personaliseer jij communicatie en campagnes door te kijken naar behoefte en gedrag van jouw koper? Is hyper-personalisatie al iets waar je aan durft te denken?

Nu 67% van de buyers journey (Sirius Decisions) online wordt doorlopen en volgens onderzoek (Accenture) 1 op de 4 klanten geen business meer gunt aan bedrijven die niet relevant zijn, is een gepersonaliseerde marketingstrategie een must.

Voor wie?

B2B marketing- en salesprofessionals.

Wat kost het?

Helemaal niks. Je hebt dus geen reden om niet aan te schuiven!

Tijdens deze gratis sessie leer je:

  • Hoe je buyer journey inzichten gebruikt om het koopproces te personaliseren.

  • Hoe je data en inzichten uit bestaande technologie kunt gebruiken,  om marketing en sales echt persoonlijk te maken.

  • En zie je voorbeelden van onze favoriete tools en cases.

Ook interessant

Deze middag organiseren wij van 13:00 tot 16:00 de sessie 'Leadgen in 2020: wat als prospects geen formulieren meer invullen?'. Meld je hieronder ook voor deze sessie aan en maak er een complete dag vol inspiratie van. Wij verzorgen de lunch.

Sprekers

Marielle Meijwes

Mariëlle Meijwes is Senior Marketing Program Manager bij spotONvision. Zij houdt zich bezig met marketing automation, leadgeneratie, buyer persona's en contentmarketing. Deze kennis gebruikt zij om B2B-organisaties te helpen bij het optimaliseren van hun marketingstrategie.

Marielle Meijwes

Seth James Haringa is Digital Campaign Expert bij spotONvision. Hij houdt zich bezig met multichannel marketing en marketingtechnologie. Deze kennis gebruikt hij om B2B-organisaties te helpen met het opzetten van succesvolle gepersonaliseerde campagnes.

Meld je aan