Share this Content:
         


Zet de klant écht centraal in je marketingstrategie

 

Webinar recording: Expeditie Marketing | Customer Centricity: de top 5 investeringen

Hoe zet je de klant écht centraal in al je je marketingactiviteiten? Tijdens het onlangs afgeronde onderzoek 'Expeditie Marketing | Customer Centricity: de top 5 investeringenspraken we met marketingdirecteuren van grote Nederlandse bedrijven. Tijdens het webinar staan we uitgebreid stil bij de uitkomsten van dit onderzoek.

Ingrid Archer is een marketing- en communicatieprofessional pur sang met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in business-to-business marketing en communicatie. Zij is mede-oprichter van spotONvision en het B2B Marketing Forum. Zij initieerde succesvolle campagnes in diverse sectoren en is een van de experts op het gebied van contentmarketingbuyer persona's en lead nurturing in B2B. 

Mathieu Peeters (1968) is als Marketing Director bij Canon Nederland N.V. verantwoordelijk voor het marketingbeleid van de Business Imaging Group. Mathieu is bijna 25 jaar werkzaam in het marketingvakgebied en heeft binnen de Canon groep diverse rollen gehad in zowel Nederland, België als Duitsland.

Na het webinar weet je:
Wat de top 5 investeringen zijn om de klant echt centraal te zetten
Wat customer centricity van marketing vraagt

Hoe jouw vakgenoten in marketing het aanpakken

 

 

Wil je weten hoe spotONvision jou kan helpen bij het centraal stellen van de klant? Neem dan contact met ons op via info@spotonvision.com of bel +31 (0)20 705 58 88.